Vi kan tilbyde at “kigge med” på din computer i tilfælde af problemer. Vi bruger TeamViewer som ikke kræver en installation, kan køres direkte fra hjemmesiden.

Klik her for at starte programmet.

Det er et eksekverbar program, så du skal sandsynligvis godkende at det starter op.

Efter programmet er startet, skal du angive den kode som står på skærmen.

I første omgang skal du oplyse Dit ID (781 476 546 i dette tilfælde)

Caretaker Support forsøger så at skabe forbindelse, og skal herefter bruge din adgangskode.

Caretaker kan nu se din skærm og hvad du laver.

Der vil være en indikation på skærmen at vi kan følge med, så husk at lukke for det efter support opkaldet er overstået.